A reinceput Lost

Dupa o lunga asteptare s-a reintors Lost-ul. Dupa ultimul episod, unul deosebit de reusit din iunie anul trecut, a trebuit sa rabdam pauza din toamna trecuta dar promisiunea unui sezon mai scurt cu episoade mult mai dinamice ne-a mai usurat asteptarea.

Asteptarea a luat sfarsit. Sezonul 4 din Lost nu a debutat deloc convingator. Scenaristii nu mai stiu ce sa mai compuna.

Unii din naufragiati sunt bine mersi inapoi in America. Unii ar vrea sa se intoarca desi nu stiu de ce au plecat daca le placea asa tare acolo.

Nu ni s-a explicat de ce doar unii au plecat si de ce au ajuns in Sua si unii dintre cei ce nu voiau sa ajunga acolo. Sper ca nu vom sta un sezon intreg sa aflam un asemenea mare mister.

Concluzionand serialul nu mai are putere de convingere. Am sa ma uit in continuare la el, i-am fost alaturi 3 sezoane ii voi alaturi pana la sfarsit.

Titlul episodului e cel mai reusit”it’s the beginning of the end”.

P.S. Acum am descoperit ca au mai fost lansate niste mici episoade denumite mobisoade in care s-ar explica, desi eu cred a mai mult se incurca , itele povestii.

Videoclipul nu are nici o legatura cu serilalul:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s