Drumul catre locul 6

KLIK HERE FOR ENGLISH

Aceasta e povestea locului 6 ocupat de echipa noastra la campionatul International de Fotbal “Jeuro Sport Tournament”, de la Szarvas, poveste destinata a fii citita doar de cei ce au simtul umorului.
Nu va lasati inselati de amanuntul ca au participat doar 6 echipe.
Acest loc a fost castigat pe teren si meritat pe deplin.
Secretul echipei noastre a stat in pregatire. De indata ce au sosit jucatorii s-au dedicat unor antrenamente individuale. Daca unii au trecut direct la un somn binemeritat dupa un drum istovitor, altii au inceput sa conceapa strategia de meci si nu numai, la o bere sau la un joc pe calculator.
Ceilalti mari candidati la locul 6, echipa bulgara au abordat o strategie complet diferita si anume un antrenament colectiv iar locul de desfasurare ales a fost chiar haios:terenul de fotbal.
In asteptarea importantei zile de vineri cand urmau a se desfasura partidele, jucatorii nostri deveneau din ce in ce mai marcati de importanta zilei ce urma sa vina. Marcati de incarcatura emotionala a intalnirilor cu rivalele baietii nostri nu au putut adormi dar in acelasi timp s-au ingrijit sa fie bine hidratati
pentru a doua zi.
A doua zi a inceput cu dreptul. Aproape toti s-au trezit si au si ajuns la stadion. Bine hidratati si odihniti
au scos 3 egaluri valoroase dar pe masura ce timpul trecea forma echipei noastre a facut sa incheiem ziua cu 2 infrangeri.
Una peste alta capitanul echipei noastre a putut admira seara ceva de genu

Scuzati calitatea precara a pozei. Si aparatul era emotionat.
Ajunsi pe acest loc 6 el trebuia meritat cu prisosinta asa ca a mai urmat un joc cu cei de pe locul 5. Bulgarii s-au codit mult pana sa accepte acest nou joc fiind si ei convinsi ca jocurile sunt facute.
Aceasta noua infruntare i-a dat prilejul capitanului sa scoata mingea de 4 ori din poarta. Romania a marcat si un gol si cu scorul de 1-4 si-a asigurat locul 6.

Daca echipa s-a clasat pe ultimul loc galeria noastra condusa de vocile si entuziasmul inegalabil al Danei si Arinei s-a clasat pe primul loc la mare diferenta de urmatoarele clasate, galeria noastra avand parte de victorii pe linie cucerind inimile echipei dar si adversarilor si admiratia celorlalte galerii.
Golul ce a pecetluit soarta partidei dar si inimoasa galeirie a Romaniei pot fii admirate aici

Pe drumu de intoarcere am descoperit si o posibila motivatie a numarului de goluri primite: portarul se dedicase prea mult studiului limbii maghiare insa tot cu rezultate foarte slabe.
Una peste alta a fost un turneu reusit care si-a atins scopul primordial. Felicitari campioanei Ungaria si succes Romaniei pentru anul viitor.


Free blog counter

Advertisements

14 thoughts on “Drumul catre locul 6

 1. baetii nostri au luptat vitejeste…. macar sunt pe lista… undeva pe acolo. realizes ca s-a simtit lipsa mea :))))

 2. Chiar daca nu am participat la desfasurarea meciurilor echipei noastre , relatarea lui David m-a facut sa ma simt in mijlocul evenimentelor si a baietilor nostri.
  Sunt convins ca la urmatoarea editie se vor concentra mai mult.
  Bravo David ptr. articol.
  Propun un antrenor ptr. ei!!!

 3. Lipsa lui Andrei din aparare si a lui Mutu din atac s-a simtit cel mai mult!!!
  Chivu e ocupat cu nunta!

  Eu propun sa ne vedem cu totii la un meci miercuri !!! Ce ziceti?

 4. Este in parcul Tineretului langa Terasa Actorilor!!! De la 20.00 pana la 22 .00 . Daca veniti ma bag si eu!!! Am sa va arat fostbal de calitate:))

  Andrei mai da si tu de veste pe la altii!!!

 5. Trebuie sa apreciem efortul depus de baietii nostrii, chiar s-au luptat pentru locul 6. La anul poate prindem si noi locul 5, sa speram ca nu se vor inscrie doar 5 tari.

 6. ma deci meciurile au fost neasteptat de grele…si de fiecare data ma simteam cam mic langa ei…am jucat cu niste dulapuri de oameni….nu stiu ce mananca ei…da eu sigur mai treuie sa mananc :))….la anu se mai intareste echipa cu un zid sau doua :D…in tineretului dak tot ziceti ca veniti…PEI VENITI ODATA 😛

 7. eu zic sa ne interesam de acum unde sa vor juca meciurile de anul viitor, si asa , echipa reprezentativa a
  Romaniei la “Jeuro Sport Tournament” sa faca antrenamentele pe terenuri similare!!! Asa vor sti sa isi gestioneze eforturile si drumul catre victorii.

  Propun sa gasim si un nume acestei echipe.Fiecare sa isi spuna ideea si vom gasi noi o solutie sa alegem numele viitorilor invingatori.

 8. Daca erau aia dulapuri trebuia sa mobilizam si noi baietii nostri din aceasi categorie. Ar fii fost destul de impunatori iar daca veneau si cu lanturile deja adversarii n-ar mai fii trecut de centrul terenului sau nu ar fii sutat prea linistiti la poarta.

 9. Victor are dreptate, aia chiar erau niste dulapuri 2x2m, bine ca am scapat fara prea multi accidentati.
  Victor pune mana si mananca bine pana la anul sa ajungi macar la 1.5x2m sau 2x 1.5m depinde pe ce latura vrei sa te dezvolti mai mult. 😛

 10. In fotbal nu exista un standard ptr. un jucator. Sunt fotalisti de prima clasa care au doar 1, 60 m si joca un fotbal de calitate. De aceea cat x cat m are jucatorul nu conteaza in fotbal. Tehnica , indemanarea si talentul conteaza(baietii stiu).
  Sa gasim adevaratele cauze ale pozitionarii nostre pe locul 6. David a subliniat in post unele din ele:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s