Dinti de lapte

Primii dinti de lapte apar la copil la 6 luni. La acest blog la 6 luni a aparut un blog ajutator, varianta tradusa in engleza. Deocamdata traduc posturile noi (in masura in care cel putin teoretic ar avea cititori in engleza si posturile mai vechi mai citite si mai semnificative).

Mai departe, dintii de lapte au o viata diferita. Vom vedea in functie de numarul de citiri care va fii durata de viata.

Acest blog fratior, ajutator, maseluta de lapte poate fii acesat dand un clik aici.

Advertisements

6 thoughts on “Dinti de lapte

  1. Evident de asta am si folosit metafora. E posibil ca acest al doilea blog sa nu aiba viata prea lunga, dar la fel de bine poate sa reziste si sa se transforme in timp intr-un dinte puternic si sanatos.

  2. felicitari david! un blog in engleza nu poate decat sa largeasca aria cititorilor; nu l-as numi “dinte de lapte”, fiindca acest dinte are prostul obicei sa cada, si sa lase bietul copil stirb:)mai degraba il vad ca dintele puternic ce creste in urma dintelui de lapte;mult succes in continuare:)si la mai mare;)

  3. Sigur eu ma gandeam mai intai ca e un mod util de a imi mai imbunatati engleza, de a imi largi numarul de cititori, dar daca pui problema astfel ai si tu dreptate.
    In plus e un mod prin care si tu ai o varianta (placuta si interesanta sper) de a iti petrece cateva momente din timpul liber.

  4. Las’ ca Zana Maseluta-l zvarle pe casa, adica in the big world…si asa, prin dintisorul de lapte, ajungi where no man has been before..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s