Bucurestiul anormal de normal…si un concurs

De cateva zile Bucurestiul pare un oras normal. Nu mai e aglomeratie nici la metrou, nici in magazine, ambuteiajele din trafic lipsesc, pe scurt orasul pare unul in care ai putea trai intr- o maniera agreabila.
Probabil dat fiind faptul ca studentii si o mare parte din copii si angajati sunt in concedii in oras au ramas 2 treimi din populatia sa obisnuita.
Neavand problema vreunei navaliri a turistilor straini care sa compenseze lipsa atator oameni nu putem decat sa savuram aceste saptamani in care orasul arata astfel.
Pozele de mai jos sunt ilustrative.Pentru a face comparatia si a ilustra cat de mare diferenta voi posta un text pe aceasi tema la toamna cu imagini graitoare.
Pana atunci un mic preview a ce va veni la toamna.

Ps. Unul din cititorii fideli ai acestui blog, Silvian, unul din coordonatorii programului de voluntariat pentru persoane varstnice, program despre care puteti citi AICI a initiat si sprijinit un nou concurs pe acest blog.
De aceasta data premiile sunt bine definitive si anume carti.
Pentru a intra in posesia lor tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comment la acest post.
(fiecare commnent ..o carte ..la alegere…
lista cartilor e surpriza:)
Puteti in el sa ii urati La multi ani lui Silvian care zilele acestea implineste o varsta frumoasa, sa scrieti ce va place in Bucuresti, ce nu va place, sau ce va place in alta parte si tot asa.

Advertisements

4 thoughts on “Bucurestiul anormal de normal…si un concurs

 1. intr-adevar…Bucurestiul arata astfel acum…mai putina aglomeratie..mai multa liniste…daca iti vor lipsi aceste lucruri…cand capitala va “prinde viata”…poti sa mai treci prin Cluj..:)

 2. eu am cam fost in Bucuresti in ultimele sapamani. Si daca asa e orasul cand e gol… ma tem ca o sa-mi ia ceva timp sa ma obisnuiesc cu el la standarde obisnuite.

  La multi ani lui Silvian (o sa-i zic si lui cand o sa binevoiasca sa intre pe net)

  Cartea mea o cedez cui o doreste. Eu trebuia sa mai ridic una de la Silvian pentru postul de pe blogul bunicutilor. Si cum nu am apucat sa o iau nici pe prima… pe cea de acum o scot la licitatie 😀

 3. Asa cum era si de astepta luna august (luna concediilor si a vacantelor ) impinge lumea in afara Bucurestiului. Un oras cu peste 5 mil. de locuitori (oficili+ noeficiali, printre care ma numar si eu:P) si peste 1 mil de masini inmatriculate si 400 mii in tranzit zilnic mersul zilnic cu masina , Ratb sau METROREX este un adevarat calvar. Eu zic sa nu va obisnuiti asa repede cu viata aceasta de concediu, mai ales ca orice lucru bun dureaza putin.
  Va zic din propia experienta mai ales ca de 7 luni fac naveta zilnic pana in Otopeni.

 4. Cum este si zicala: “Niciun lucru bun nu dureaza mult ” , Bucurestiul este iar un furnicar. Cozi imense la semafor, statiile de transport s-au umplut din nou , si inca nu a inceput scoala sau facultatea.
  Urez tuturor bucurestenilor multa rabdare si calm.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s