Viata la Casa Alba

Este cartierul general al intrigilor pentru putere, spaţiul unde se iau decizii ce influenţează întreaga planetă. În spatele acestora se află unii dintre cei mai puternici oameni din lume, disputându-şi bătălii politice sau personale. Toate acestea alcătuiesc Viaţa la Casa Albă, serialul al cărui sezon final poate fi urmărit de telespectatorii Pro Cinema din 1 septembrie, de luni până sâmbătă, de la ora 19.
De două ori câştigător al Globului de Aur (pe lângă alte 18 nominalizări) şi laureat de 26 de ori cu premiul Emmy, Viaţa la Casa Albă a sedus telespectatorii dezvăluind culisele politicii americane, dar a stârnit şi controverse egale cu renumele său.
Cel de-al şaptelea sezon din Viaţa la Casa Albă prezintă finalul mandatului preşedintelui Jed Bartlet (intepretat de Martin Sheen) şi, totodată, startul unei noi curse pentru putere, între Arnold Vinick (Alan Alda) şi Matthew Santos. În timp ce democraţii şi republicanii îşi dispută calitatea de cel mai puternic om al planetei, preşedintele în funcţie încearcă să rezolve o situaţie de criză legată de scurgerea de informaţii chiar din interiorul Casei Albe asupra unui program NASA ultrasecret.
Costurile pentru un singur episod din serial au fost, în medie, de două milioane de dolari, însă în unele cazuri s-au ridicat până la şase milioane. Aceste sume îi asigură serialului primul loc în topul celor mai costisitoare serii tv realizate vreodată. Evenimentele istorice reale transpar în serial, astfel că în sezonul al şaptelea există referiri la războiul contra terorismului şi pericolul pe care îl reprezintă Al Qaeda, dar şi aluzii la scandalul Plamegate.
În acest sezon, telespectatorii îi reîntâlnesc pe Martin Sheen (în rolul chiriaşului de la Casa Albă), Allison Janney (de 4 ori nominalizată la Globul de Aur pentru rolul din serial), Rob Lowe şi Bradley Whitford

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s