Amintiri din viitor

Am inceput sa citesc o carte deosebit de interesanta care prezinta dosarul de securitate intocmit fostului sef rabin al Romaniei. Nu am sa incep sa povestesc cartea insa incerc sa vad cum ar suna un pasaj dintr-o astfel de carte aparuta in 2050 despre situatia de dintr-un viitor nu foarte indepartat.

Luni dimineata 24 octombrie 2010
Duracell a ajuns ca de obicei la 7 30 la birou. I-a dat lui McLeod instructiuni pentru a suna 6 persoane si a confirma 7 intalniri, l-a intrebat daca lucrarea care trebuia facuta de MoshEne e gata dupa care a avut 5 intalniri la birou dupa care a plecat la Agora unde a participat la lucrari toate acestea inainte de a lua pranzul.

McLeod a sunat persoanele si a confirmat intalnirile. Cel mai greu a fost sa dea de MoshEne care s-a trezit abia in jurul pranzului. In convorbirea de 23 de minute ce a avut loc MoshEne a explicat ca lucrarea va necesita mai mult timp decat prevazuse initial intrucat are un volum dublu de munca si anume 2 pagini fapt datorat partial si spatierii cu 1 rand.

La ora 14.00 a sosit o depesa virtuala de la un anume Kong Quan care declara ca desi nu e din comunitate si e budhist convins apreciaza constant eforturile facute in cadrul organizatiei. Nu i-am mai dat nume de cod intrucat e de mult in urmarirea noastra si de fiecare data isi da singur un alt nume.

La ora 15.23 Duracell s-a intors de la Agora, a intrat intr-o conferinta virtuala, apoi a mai avut 6 intalniri si 8 convorbiri telefonice. I-a dat de grija lui McLeod sa stabileasca 4 intalniri pentru seara si 7 pentru a doua zi si sa urgenteze lucrarea incredintata lui MoshEne.

McLeod a reusit sa stabileasca intalnirile dar dupa 6 incercari cand a reusit sa-l prinda pe MoshEne intre 2 somnuri si intr-o convorbire fulger de 17 minute a aflat ca lucrarea va lua si mai mult timp intrucat ajuns deja la al doilea rand, primul fiind titlul si anume”lucrare” si-a dat seama ca va trebui sa refaca tot si sa scrie cu diacritice.:)

Advertisements

4 thoughts on “Amintiri din viitor

 1. mda… ai dreptate ca merita citit, dar orisunt eu prea bosita, ori mi-a murit si ultimul neuron, dar cert e ca imi trebuie si legenda ca sa inteleg šŸ˜›

 2. Pai…sa imi zici ce personaje nu le identifici….dar pe mess….sa nu le rapim altora bucuria de a descoperi singuri personajele:)

 3. 25 Octombrie 2010
  MoshEne ii strecoara in mapa lui Duracell un proiect de lege.
  Proiectul face parte din platforma program a TA(Tinerii Agramati) care are din ce in cei mai multi adepti si are urmatoarele puncte:
  1 Se declara regulile de gramatica optionale si nerecomandabile.
  2 Limba romana nu se mai da la bac. Si nici la admitere la Jurnalism.
  3 Pluralul de la succes devine succesuri si nu altfel.
  4 Corectarea greselilor de gramatica e scoasa in afara legii intrucat dauneaza sanatatii si anume da dureri de cap.
  Duracell a citit pe drum hartia si a ras copios dupa care a exclamat”ce trombon”.
  Departamentul de decriptologie lucreaza in ture duble sa decripteze semnificatia.

 4. Este alarmant – nu stim cine a fost capacitat sa transporte cufarul federal la si dse la Agora!!!!
  Unde pui ca am auzit ca anul asta MoshEne a trecut la randul 4!
  Altfel, va doresc tuturor,toate cele bune!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s