Al 100 lea post

Acesta este cel de al 100 lea post publicat pe acest blog. Am vrut sa scriu ceva mai special, nu prea am avut inspiratie asa ca voi copia o stire care pe mine m-a amuzat foarte tare.
Am copiat si comentariile gasite pentru ca si unele din ele sunt amuzante.

Iranul a capturat doi “porumbei-spion” in apropierea unui obiectiv nuclear
de V.Marin HotNews.ro
Luni, 20 octombrie 2008, 17:33 Actualitate | Internaţional

Spioni
Fortele de securitate iraniene au interceptat doi “porumbei-spion” in localitatea Natanz, in apropierea controversatelor instalatii de imbogatire a uraniului, relateaza cotidianul iranian Etemad Melli in editia sa de luni, potrivit AFP.

Unul dintre porumbei a fost capturat in apropierea unei uzine care produce apa de trandafir in orasul Kashan (provincia Isfahan), situat la cateva zeci de kilometri de centrul din Natanz, potrivit unei surse anonime, citate de cotidian, care precizeaza ca pasarea avea atasate inele metalice si fire invizibile.

“Mai devreme, in cursul acestei luni, un porumbel negru a fost prins si purta un inel metalic, cu fire invizibile“, a adaugat sursa citata, cu privire la cel de-al doilea porumbel.

Sursa publicatiei iraniene nu a mai oferit niciun element suplimentar care sa sprijine acuzatiile de spionaj fata de pasari si nici care va fi soarta acestora.

Activitatea uzinei de imbogatire a uraniului, situata intre orasele Natanz si Kashan, se afla in centrul dosarului nuclear care timp de 5 ani a creat disensiuni intre Iran si tarile occidentale, in special cu Statele Unite, care se tem ca Iranul vrea sa dezvolte arme nucleare.

Teheranul neaga cu vehementa acuzatiile. Anul trecut, Iranul a protestat la ONU fata de “retelele de spionaj” americane de pe teritoriul sau.

Aveti rabdare! Vor fi supusi unui interogatoriu in mod evident si pana la urma vor ceda presiunii! E un sistem avansat de recunoastere aeriana.. adn-ul porumbeilor a fost schimbat. Dupa 2 saptamani vor oua microfilmul 🙂

Cum isi permit pasarile alea sa zboare pe deasupra atelierelor care produc apa de trandafiri?! Si inchipuieste-ti tu, soro, aveau chiar si fire invizibile, tradatorii! Iar porumbelul ala negru in mod sigur purta uniforma de camuflaj.

Daca nu se cumintesc urgent obraznicii aia de porumbei, vrednicul regim iranian o sa-i declare dusmani ai dreptei credinte alaturi de sionisti si Marele Satan american. Si in plus ayatollahul o sa dea o fatwah impotriva lor,

Serios vorbind, chestia asta se claseaza pe locul II in topul paranoiei politice, imediat dupa “bolovanii-spion britanici” descoperiti de rusi in Moscova acum cativa ani.

…mai mult ca sigur cei doi vor fi executati

cand o sa-i ia serviciul secret iranian la jumulit, sa vezi cum ciripesc ei tot. Cica de ei se va ocupa agentul secret Vulpe.
Io zic ca firele alea invizibile duc direct la un satelit american – invizibil si el, fireste.

Iranienii par sa depaseasca tot felul de limite in domeniul ridicolului.
Dupa ce au anuntat “cel mai performant avion militar din lume care bate F-16”, nu l-a mai vazut nimeni, nici macar in poza.
Apoi au anuntat ca au lansat un satelit cu o racheta proprie, ca dupa 2 zile sa spuna ca de fapt a fost o tentativa, un test si nu era nici un satelit.
Apoi au anuntat ca au capturat “generali americani intr-aun avion militar”, dupa care am aflat ca de fapt erau niste amarati de unguri intr-un avion civil si le-au si dat drumul.
Acum, pasdaranul de serviciu raporteaza la ayatolahi ca “am gabturat niste borumbei zbioni zionisti.
E atat de imbecil, incat in ziua cand vor anunta ca Israelul le-a atomizat un laborator nu-i va crede nimeni :))

pai cum au vazut firele invizibile?

Pai, daca erau invizibile, cum naiba le-au vazut?

Doi porumbei spionau deasupra unei fabrici de apa de trandafir? Si unul din ei era negru si avea un inel? Sigur nu era inelul lu’ Arabela?
Plus de asta, in poza sunt doi porumbei dupa gratii, da nu-i niciunu negru. Au arestat un nevinovat? Lazaruuuuuussss !

Stirea e incompleta: porumbeii coordonau din aer actiunile de spionaj ale unui pluton de soareci-sabotori. Ei au fost turnati din invidie de un liliac-spion, care lucra in schimbul de noapte…

Advertisements

One thought on “Al 100 lea post

  1. Sa nu uitam ca exista totusi o sansa ca porumbeii sa fie doar niste turisti nimeriti prost care ascultau manele la noul model de iPod ultra slim cu fire la casti invizibile, asta ar explica culoarea unuia dintre porumbei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s