Cum s-a incheiat razboiul

Premierul israelian, Ehud Olmert, a anunţat sâmbătă un armistiţiu unilateral în Fâşia Gaza, care va începe în cursul nopţii.

“La ora locală 02.00 (02.00 ora României), vom înceta focul dar vom continua să staţionăm în Fâşia Gaza şi în împrejurimi”, a declarat Olmert în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Tel Aviv, subliniind că dacă “inamicii noştri vor decide să ne atace, armata israeliană se va simţi liberă să ripsoteze”.

“Dacă Hamas îşi va opri total atacurile, vom analiza în ce moment vom părăsi Fâşia Gaza”, a declarat el.

Cabinetul de securitate israelian a adoptat sâmbătă, cu o majoritate covârşitoare, o rezoluţie în favoarea unui armistiţiu unilateral în Fâşia Gaza, a anunţat anterior un oficial guvernamental.

Advertisements

One thought on “Cum s-a incheiat razboiul

  1. Si armistitiul asta cat va dura? Atata timp cat se va repune pe picioare organizatia “Hamas” si vor reincepe atacul cu rachete asupra sudului Israelului. Este un lucru ciclic care se va repeta pana la nesfarsit, atat timp cat nu se va face ceva serios pentru rezolvarea problemei “Hamas”.
    Nu cred ca prin forta aramata se va reusi mai mult , in afara de inca un impuls asupra acestei roti care nu se mai opreste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s