Dreptul muncii

“Dreptul Muncii” este una din cele mai recente aparitii din cadrul   Editurii  Junimea din Iasi. Cartea  trateaza intr-o maniera metodica si profesionista legislatia  dreptului muncii. Cartea poarta semnatura unor specialisti recunoscuti din domeniu: Gheorghe Filip, Albert Lozneanu,Stefan Coste si Roxana Lazar.

Aparitia vine intr-un domeniu extrem de solicitat, cel al legislatiei muncii si se adreseaza atat studentilor cat si practicienilor si in general tuturor celor interesati de problematica domeniului legislatiei muncii.

Coordonatorul lucrarii este seful de  catedra de Drept Privat din cadrul Universitatii Petre Andrei din Iasi profesorul  universitar dr. Gheorghe Filip.

Advertisements

5 thoughts on “Dreptul muncii

  1. Multumesc pentru aceste urari! Nu cred, ca aceasta modesta realizare,este totusi chiar piatra de temelie a dreptului muncii,insa este o lucrare folositoare atat studentilor cat si practicienilor. Sa nu uitam: cartile din carti se fac!

  2. E o carte meticulos intocmita. Desi efortul unor persoane care au avut o contributie insemnata la inchegarea editiei in forma sa definitiva nu va fii cunoscut decat intr-un cerc restrans, satisfactia ca o astfel de carte va fii de folos cititorilor e o multumire unica.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s