Votam din nou

Dupa ceva vreme mergem din nou la vot . Sau nu.
Eu voi merge. Voi vota Nu si Nu la referendum. Nu cred ca e o problema reala si cred ca in acest moment e doar o distragere a atentiei.
la presedinte cred ca voi vota Crin Antonescu. Nu e ceea ce are tara nevoie acum dar cred ca celelate variante sunt mult mai proaste iar varianta ramanerii actualului locatar la Cotroceni e teribil de proasta.
mai jos e si un mic sondaj.
astept cu interes voturi si commenturi.

Advertisements

6 thoughts on “Votam din nou

 1. Am primit o scrisorica acasa. E semnata de Basescu Traian. El imi multumeste pentru ca i-as fii fost alaturi si ma asigura ca facut tot ce i-a stat in putere pentru binele romanilor.
  Stie ca nu prea traim bine si stie ca e si el vinovat. Dar a invatat din greseli.
  Apoi ne zice ca lumea a fost alaturi de el cand a luptat cu privilegiile bugetarilor,
  Ce mai tura vura el va organiza pe 22 noiembrie un referendum.
  La final face nitica reclama unui contracandidat scriind ca a venit vremea unei Romanii a bunului simt.:D

 2. David, ma bucur sa vad ca nu o sa fiu singura care va vota NU. Si eu sper sa iasa Crin la alegeri, desi nu cred ca sansele sunt prea mari.

  Cat despre contra-reclama, mi se par geniale flyerele, posterele si imaginilea alea negre pe care scrie doar : TRAITI BINE?

 3. hahaha, Unde e flota?????
  intr-un registru mai serios – dintre cei 4 (?) considerati mai importanti am cunoscut personal (si evident nu in sens biblic) 3 dintre ei:
  cu unul am baut pana la terminarea lazii de Ballantines pe vremea cand era ministru, unul mi-a fost asistent universitar in facultate si ulterior ne-am intersectat pe piata medicala, iar ultimul este ruda extrem de apropiata a celei mai bune prietene a unei rude ff apropiate.
  Primul este un mitocan desavarsit care in afara declaratiilor nu a facut NIMIC pentru nimeni, ascunzandu-se in spatele atacurilor oponentilor.
  Al doilea este f. bun unde e acum si nu cred ca ar face fata la Cotroceni fiindca se cam vrea si el un “jucator” (din pacate e singurul dinamovist dintre ei, dar incerc sa raman obiectiv) si asta ne mai lipseste.
  Asa ca, vrand-nevrand, rapidistul ramane singurul capabil sa reprezinte tara asta de cacao, potrivindu-se perfect pe job description-ul dat de constitutie.
  PS Eu oricum voi vota cu maghiarimea ca sa moara de ciuda VC.

 4. Ce sa faci….
  intr-o lume perfecta lumea ar trebui sa aleaga dintre cei mai buni, dar asta e, nici eu nici tu nu ti ai inscris candidatura….asa ca alegem si noi din ce avem la dispozitie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s