PS. Hanuka la Targu Mures

Hanuka s-a incheiat, Hanukiada la fel, o parte din grupul initial a plecat care spre Iasi sau Bucuresti cu trenul iar microbuzul care ne-a insotit pe aproape tot parcursul ne-a adus inapoi la Bucuresti.
Aceasta zi de reintoarcere ne-a oferit si ocazia unei mici ceremonii pline de emotie in Targu Mures. Comunitatea de aici numara putin peste 200 de persoane si desi scurta ceremonie nu a fost anuntata decat cu o zi inainte un numar insemnat de membri ai comunitatii au participat.
Presedintele Ausch al comunitatii locale a primit prin intermediul presedintelui federatiei distinctia oferita de presedintele Romaniei si anume Ordinul „Meritul Industrial şi Comercial” în grad de Cavaler.
Din cauza sanatatii fragile Dl Ausch nu a putut participa la ceremonia desfasurata in aceasta toamna la palatul Cotroceni. Despre viata si activitatea Dl Ausch se poate citi intr-un interviu acordat nu de mult in Realitatea Evreiasca care poate fi citit la pagina 3 dupa ce da-ti un clik RE328-329.
Dupa ce il veti citit veti intelege pe deplin cauza emotiei deosebite ce a insotit intreaga desfasurare a evenimentului.

Ps. Trebuie apreciata la maxim si salata de vinete excelenta oferita de primitoarele gazde.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s