Coltul zvonotecii

Fiind impresonat de awarenessu generat de un blog nu prea cunoscut pana de demult prin publicarea de zvonuri am decis sa creez si aici in blog un coltisor al unor vesti mai mult sau mai putin verificate.

Astfel o prima relatare priveste o serie de misive schimbate intre cei ce ar vrea sa fie si nu sunt si nu vor fi, si cei ce sunt si vor fi. Legenda zice ca un domn de la o a(l)titudine ridicata ar fi trimis primul ravas in care printre strecurate ironii unele mai reusite altele mai putin se regaseau vreo doua idei care apar si reapar de ceva vreme si anume cumulul de functii si bineinteles eterna problema a eficientei administrarii resurselor.
Epistola se incheia cu ceva fraze destul de confuze soptesc sursele.
Nu a durat mai mult de o saptamana sa apara si ravasul de raspuns. Lipsit de ironii, frazele confuze erau bine cravasate, cumulul era sustinut de sustinerea sa anterioara si democratica si prin starea de fapt existenta si in cadrul majoritatii celorlate etnii iar vesnica prezumtie de neeficienta in manageruirea resurselor se cerea a fi demonstrata mai punctual.

Un alt set de ravase cu acelasi adrisant dar alt expeditor amesteca tot felul de proiecte mai mult sau mai putin utile, gandite mai recent sau si mai recent (pe principiul ca daca avem alegeri pe 6 decembrie sa facem ceva pe 1 decembrie) cu tot felul de subiecte etern electorale: cheltuielile cu deplasarile, lipsa de informare si transparenta, aservirea alegatorilor de catre alesi.

Cate astfel de scrisorele s-or fi trimis n-am idee. Subiectele sunt aceleasi din orice campanie electorala iar justetea unora dintre subiectele abordata e estompata de caracteristicile celor ce iscalesc ravasele.(asa zic sursele).

Advertisements

10 thoughts on “Coltul zvonotecii

 1. Bine David, despre una din misive mi-a povestit si mie o mochetuta uitata intr-un colt de cabinet.
  Hai sa zicem ca nenea cu a(l)titudinea mai bine si-ar pazi cu folos lacasul de cult decat sa jinduiasca dambovitean…
  …da al doilea nene??? nu ne fierbe frate!
  Halatul!! Halatul!!!
  Dincolo era mai ieftin!!!

 2. Al doilea impatimit epistolar e mare la stat, si nu stiu cat de mare la sfat. Multi se tem ca ar fi si degraba desfacatoriu de legamante de munca si adunatoriu de de toate.

 3. Una lume zice ca doi dintre honoriusi, din care unul si-a vazut sacii in caruta mai demult, celalalt mai de curand, desi nu se pot inghiti, dar asta numai pe la spate, ar fi gata-gata s-o puna de-o colaborare pentru un scop drag ambilor si anume ce? Ati ghicit, o escalada. Si cum panta nu mai e prea abrupta cand iti sufla SOV din spate, sansele sunt maricele.

 4. O soapta nevinovata si draguta zice ca unul dintre candidati, complet paralel cu -scuzati cacofonia- calculatorul, s-a hotarit brusc sa-si cumpere unul.
  Intrebat ce va face cu el, a raspuns cu nevinovatie:
  – Nimic, dar da bine in sufragerie !

  Sa te vad David !

 5. Se pare ca un mare candidat la delegat a descoperit un mare complot indreptat impotriva sa: complotul incepe de acu cateva milenii cand niste ….nici nu stiu cum sa le zic au decis ca ordinea in scris sa fie de la dreapta la stanga, complotul continua in secolul 20 cand doar familii cu litere de la finalul alfabetului au decis sa faca vlastare ce vor ajunge sefi. Ce sa mai vorbim, coroborat si cu faptul ca intrarea in sinagoga se face prin spatele salii (au fost asadar implicati in complot si arhitectii din secolul 19) rezultatul a fost clar….primele cv-uri afisate la intrarea in sala (in stanga salii asadar) erau cele ale conducerii. Uluitor complot. Ma inspaimanta ce alte comploturi vor fi dezvaluite.

 6. Este incredibil cat de dezgustator poate fi uneori un zvon.
  Zice-se ca unul dintre candidati pe vremea cand taia si spanzura intr-un program adresat unor evrei cu probleme, avea grija ca din cele cuvenite bietilor oameni, sa-si umple si camara domniei sale. Si nu numai camara,ca unele nu se tin in camara.
  Eu unul nu cred ca-i adevarat,de ce ar fi si de ce sa apara tocmai acum ?
  Nu-i asa ca-i dezgustator ?

 7. S-a terminat si cu alegerile pentru delegati si cateva zvonuri tot au rasarit.
  Unul zice ca ar fi circulat o lista cu cei de ales doar ca din greseala la numaratoare s-ar fi strecurat o eroare si astfel in loc de 29 ar fi fost 30 de persoane pe lsita si astfel s-arfi ajuns ca aproape cateva zeci de voturi sa fie anulate.

 8. un alt zvon zice ca o lista pe care se indica cu precizie cine NU trebuie votat nicicum a fost inmanata pana si tatalui unuia dintre candidati care neaparat NU trebuiau alesi.
  si au mai fost …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s