Sustinerea tinerilor de catre tineri

Legat de alegerile pentru delegati. inscrierea in cursa a unor tineri a suscitat o serie intreaga de discutii.
Tragand linie sunt 10 tineri sub 35 de ani inscrisi din care majoritatea sunt implicati direct si adanc in structurile comunitare.
Sunt convins ca aceste candidaturi nu au in spate nici un interes ascuns legat de Congresul FCER ce va avea loc in curand si de acea am agreat si acceptat propunerea de a ma alatura unui material informativ de campanie care sa reuneasca toti tinerii (am fost asigurat ca toti tinerii, fara exceptie vor fi invitati sa se alature proiectului). Cred ca desi e imposibil ca toti tinerii sa avem pareri si propuneri identice e extrem de important de a se promova initiativa tanara (care parerea mea ca e si destul de redusa numeric pentru a mai fi si dezbinata).

Advertisements

6 thoughts on “Sustinerea tinerilor de catre tineri

  1. pana una alta, si in fcer/jdc, etc, e ca in politica:

    Cei “implicati direct si adanc in structurile comunitare”, atunci cand ies din aceste structuri, ajung sa vada cu ochi mai “calzi” viata din comunitati.

    Sper sa fie mai bine pe viitor, din pacate nu prea luptam (sau avem cum lupta) contra factorului demografic. Mai sunt max. 6000 de evrei in toata Romanica 🙂 E si asta important de tinut minte, atunci cand hotaram cat de “importanti”(sic!) sau nu sunt cei din “structurile comunitare”.

    Oricum, aceste sfaturi nu vor fi luate in vedere de nici unul dintre candidati si, cu atat mai putin, de cei ce vor “castiga”! 🙂

  2. Sa nu fim atat de duri in exprimare. Initiativa nu s-a concretizat insa odata cu alegerea ca delegati a cel putin a 5 tineri cred eu vom asista la o relansare a initiativei tinere.

  3. pai si cine si cum s-o relanseze din moment ce voi sunteti in serbia? exista o expresie: ”to set ones priorities”, aici trebuie lucrat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s