“Realitatea” de nota 10

Revista Realitatea Evreiasca aniverseaza un an de cand si-a schimbat atat prezentarea cat si abordarea. A devenit o publicatie pe care o citesc cu placere si interes si pe care o savurez, asta dupa mult timp in care a fost o prezenta constanta in viata mea si a membrilor comunitatii sub numele de Revista Cultului Mozaic.
Toate articolele mi se par interesante ceea ce mi se pare ceva demn de remarcat. Un cititor atent al ziarului descopera foarte multa informatie si din ceea ce e scris dar si pe alocuri din ce e nescris iar impresia mea e ca in prezent publicatia isi merita si onoreaza cu adevarat numele.
de pilda…In ultimele numere apar scrieri ale lui Victor Rusu deosebit de interesante. In recentul numar se vorbeste despre dominatia imposturii si a agramatilor in conducerea CDE si nu numai. Ce e CDE? Cine e Victor Rusu ? va trebui sa cititi ziarul.
Bineinteles ar fi loc de mai bine. Indraznesc sa ma gandesc la o versiune online nu doar pdf-izata ci in formatul ziarelor moderne cu posibilitate de cont al cititorilor si de postare de comentarii. Mie cel putin mi-ar place sa citesc ce se primeste la Posta redactiei. Evident ca nu pot fi publicate integral in ziar dar cred ca intr- o versiune online ar incapea tot ce se primeste de la oameni. Astfel si lumea ar deveni mai implicata in viata ziarului desi e evident ca majoritatea corespondentilor nu si-ar vedea direct scrierile in versiunea online.
Cred ca ar fi benefica si publicarea unor opinii critic constructive din partea unor membri implicati, respectati si echilibrati care sa puna in discutie elemente cel putin imbunatatibile ale vietii comunitare.
Inchei prin acorda o nota 10 meritata actualei “Realitati Evreiesti” si tuturor celor responsabili de actuala sa prestatie.

Advertisements

One thought on ““Realitatea” de nota 10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s