La dentist in Romania

Pentru putinii care nu stiu, o buna parte a timpului petrecut in Romania a fost petrecut la dentist, mai precis la cabinetul stomatologic din cadrul clinicii Sanador din piata Victoriei.
Ce s-a intamplat?
O serie de lucrari mai vechi care nu au fost facute bine au inceput sa creeze probleme serioase sau erau pe cale sa le creeze.
Aceste probleme fiind deja de o gravitate sporita trebuiau tratate intr-un cadru mai competent dar si la un nivel al costului tinut in frau.
La un nivel relativ egal de calitate a lucrarii preturile sunt totusi la jumatate in Romania astfel incat rezolvarea catorva probleme in Romania acopera si costul avionului comparand cu rezolvarea lor in Israel.
Poate ca mie usor acum sa spun insa problemele cu dintii trebuie tratate cu seriozitate maxima de la inceput orice compromis initial avand repercursiuni grave pe termen lung.
Ce preturi sunt totusi la clinica asta?
Preturile pot fi gasite accesand link-ul acesta
radiografie 15
Anestezie locala 10
Reconstituire bont- pivot fibra de sticla 200
Detartraj ambele arcade 200
radiografie 15
Poate e adevarat ca putem compara cu preturile practicate de medicii dentisti din Bucuresti si putem spune ca preturile sunt mult mai mari insa in acelasi timp trebuie sa comparam si nivelul serviciilor.
Desi pe site apar alte preturi eu am platit asa
pentru retratament de canal cu o singura radacina 300 lei
cu 2 radacini 500 lei
mi s -a zis ca pentru coroanele definitive ce vor trebui puse pretul e de 650 de bucata
Tinand cont ca toate lucrarile facute acum au fost de fapt retratamente ale unor lucrari facute in trecut cu hibe si mai ales ca la final s-au facut din nou radiografiile care au aratat ca lucrarile s-au facut asa cum trebuie ca sa nu folosesc chiar cuvantul perfect recomand cu caldura serviciile clinicii si ale doctorilor care m-au tratat si anume Mihaela Chivu si Radu Dogarescu.

Daca cineva doreste detalii in plus ma poate contacta.

Acum ca articolul e gata,daca sunteti pasionat de fotografie va recomand sa va faceti un cont pe site-ul de mai jos, au promotii foarte interesante si odata un cont facut o sa puteti primi mereu in mail cele mai bune oferte.
aparate foto

Advertisements

2 thoughts on “La dentist in Romania

  1. Anestezia e doar 10 lei. preturile sunt cam mari dar sunt la o clinica buna, Preturile la medicii de cartier sunt mult mai mici, dar toate lucrarile ce a trebuit sa le fac au fost retratamente ale unor lucrari facute la medici de cartier asa ca…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s